آموزش درآمد دلاری

amzyar

2022/03/25
amazon

آموزش درآمد دلاری

  • 260 بازدید
Rate this post

متاسفانه ما در کشوری زندگی میکنیم که ارزش پول آن روز به روز در حال کاهش است. همین امر سبب شده بسیاری از افراد به فکر کسب درامد دلای باشند و بخواهند به این شکل کار کرده و درامدزایی کنند تا از تورم عقب نمانند. اما چه کارهایی هستند که می توانیم به کمک انها درآمد دلاری کسب کنیم و در عین داشتن درآمد بیشتر از تورم حال حاضر هم عقب نمانیم؟

آموزش درآمد دلاری می تواند کارهای مختلفی را در بر بگیرد که در ادامه به معرفی برخی از آنها خواهیم پرداخت. پس اگر شما هم به دنبال آموزش درآمد دلاری هستید و می خواهید کاری داشته باشید که حقوقتان به دلار باشد در ادامه با ما همراه باشید.

اهمیت آموزش درآمد دلاری

پیش از این که بخواهیم به آموزش درآمد دلاری و روش های ان بپردازیم قصد داریم در مورد اهمیت این موضوع صحبت کنیم. هرچند هرکی که کمی با بازار کار آشنایی داشته باشد و قیمت ها را بداند قطعا متوجه اهمیت این موضوع بوده و می داند که امکان داشتن درآمد دلاری تا چه اندازه ارزشمند است. کشور ما شرایط اقتصادی و سیاسی خاص و پیچیده ای دارد که مسبب اصلی آن تحریم هایی است که علیه ما اعمال شده است.

این تحریم ها در کنار برخی موارد و عامل های دیگر سبب بروز تورم و افزایش قیمت دلار به صورت افسار گسیخته شده است. با اافزایش قیمت دلار شاهد افت ارزش پول ملی مان هستیم و در نتیجه بسیاری از افراد نمی توانند زندگی خود را به خوبی پیش برده و دچار مشکلات بسیاری میشوند.

برای رفع این مشکلات یکی از کارهایی که می تواند انجام شود آموزش درآمد دلاری است. به این شکل به عوض این که کارهایی را انجام دهید که درامدتان به ریال باشد می توانید مشغول به فعالیت هایی شوید که برای پرداخت از دلار استفاده میشود. به این شکل شما قدرت خرید مناسبی در اختیار خواهید داشت و میت وانید دخل و خرج خود را با توجه هب ترم موجود به خوبی مدیریت کنید و ارزش پولی که در اختیار دارید را حفظ کنید. در ادامه به بررسی مزیت های آموزش درآمد دلاری و کسب درآود از آن می پردازیم، با ما همراه باشید.

مزیت های کسب درآمد دلاری

وقتی که برای کسب درآمد دلاری اقدام میکنید و برای ان برنامه ریزی میکنید مزیت هایی شامل حال شما می شود که در ادامه به انها می پردازیم:

1. افزایش درامدها

2. عقب نماندن از زندگی به خاطر وجود تورم و بالا رفتن قیمت ارز

3. می توانید کسب و کاری داشته باشید که در سطح بین المللی باشد

4. انجام پروسه برندینگ در سطح جهانی

5. می توانید درآمد خود را بدون هیچ چالش و مشکلی از حسابتان برداشت کنید

 6. برخی از این انواع کسب و کارهای دلاری یا به سرمایه خیلی کمی نیاز دارند و یا اصلا نیازی به سرمایه برای شروع کار ندارند

با توجه به این مزیت هایی که عنوان شد حتما شما هم مشتاق به کسب درآمد دلاری شده اید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا ببینیم چطور می توان به این مهم دست پیدا کرد.

آشنایی با روش های کسب درامد دلاری

پیش از این که بخواهیم به راهکارهای کسب درامد دلاری بپردازیم نخست در مورد مهمترین پیش نیاز این کسب و کارها صحبت میکنیم که چیزی نیست به غیر از تسلط حداقلی بر زبان انگلیسی. هرچند گاها ممکن است شما خیلی نیاز به زبان را برای کاری که انجام می دهید احساس نکنید اما چه بخواهید و چه نخواهید برای کار کردن در پلتفرم های غیر ایرانی به زبان نیاز پیدا خواهید کرد.

در زیر به آموزش درآمد دلاری پرداخته و چند نمونه از کسب و کارهایی که به کمک انها می توانید درآمدهای خود را به دلار داشته باشید را معرفی میکنیم که به شرح زیر هستند:

1. استفاده از یوتیوب برای تولید محتوا

2. مشغول به کار شدن در بازار جفت ارزها موسوم به فارکس

3. کار کردن و گرفتن پروژه از سایت هایی که به صورت فریلنسر جذب نیرو دارند

4. طراحی جزوه های آموزشی و فروش انها در سایت های خارجی

5. فروش ای بوک در امازون

6. انجام طراحی سایت برای بیزینس های غیر ایرانی

7. طراحی گرافیک در سطح بین المللی

8. عکاسی حرفه ای و فروش مجموعه عکس ها در سایت های خارجی

9. استفاده از افیلیت مارکتینگ آمازون

10. فعالیت در بازار کریپتوکارنسی یا همان ارزهای دیجیتال

11.  مشاهده فیلم های تبلیغاتی و تیزرها به منظور کسب درآمد دلاری

12. انجام پروسه کوتاه سازی لینک ها برای برخی سایت های خاص مانند shorte.st

13. داشتن یک فروشگاه آنلاین به منظور فرو کتاب های دیجیالی و سایر کالاهایی که امکان دانلود آنها وجود دارد

14. استفاده از سایت های پاسخگویی به سوالات و کسب درآمد دلاری

15. انجام بازی های انلاین و داشتن درامد در قالب بیت کوین

محصول مرتبط: جامع ترین دوره آموزش فروش در آمازون

در ادامه به شرح هریک از این روشهای آموزش درآمد دلاری  می پردازم، با ما همراه باشید.

1. استفاده از یوتیوب برای تولید محتوا

نخستین آموزش درآمد دلاری به داشتن یک کانال  یوتیوب و تولید محتوا در ان احتصاص پیدا میکند. یکی از راحت ترین کارها و در عین حال چالشی ترین آنها را میتوان تولید محتوا در یوتیوب معرفی کرد. اگر شما بتوانید ویدیوهایی تولید کنید که پربیننده شوند و کانال یوتیبتان با سابسکرایبزهای زیادی دنبال شود انگاه می توانید درامدهای دلاری خوبی هم کسب کنید. دو شرط اصلی به منظور کسب درامد دلاری از یوتیوب وجود دارد که به شرح زیر هستند:

1. کانال یوتیوب شما باید دست کم  هزار سابسکرایبز داشته باشد

2.در طول یک سال شما باید قادر باشید مدت زمان کل ویدیوهایی خود را تا چهار هزار ساعت افزایش دهید.

با رعایت این دو شرط و در کنار انها تولید محتوای ویدیویی خلاقانه و کاربرپسند شما قادر هستید به درآمد دلاری برسیدو هرقدر سابسکرایبزها بیشتر بوده و ویوی ویدیوهایتان افزایش یابند بالطبع درامدهایتان هم بیشتر می شوند.

نکته مهم در مورد آموزش درآمد دلاری از یوتیوب این است که به هیچ سرمایه اولیه ای نیاز داشته و پیش نیازهای اولیه ان یعنی اینترنت، وی پی ان و یک سیستم کامپیوتری یا حتی گوش موبایل در دسترس تقریبا همه هست.

2. مشغول به کار شدن در بازار جفت ارزها موسوم به فارکس

در ادامه آموزش درآمد دلاری نوبت به بازار فارکس می رسد. همین ابتدا به شما هشدار می دهیم که با توجه به این که این بازار با پول و سرمایه شما کار دارد پس 1. حتما با آموزش به ان وارد شوید و 2. حتما از سرمایه مازادتان برای ترید کردن استفاده کنید و به هیچ عنوان سرمایه های اولیه زندگی تان را وارد بازی نکنید.

در بازار فارکس شما می توانید ارزهای مختلفی را نسبت به هم معامله کنید و از صعود و یا سقوط قیمتی انها سود کسب کنید. اما این کسب سود بدون اموزش امکانپذیر نیست و می تواند سبب اصطلاحا کال مارجین شدن شما یا همان صفر شدن سرمایه تان در یک چشم به هم زدن شود.

پس اگر قصد آموزش درآمد دلاری به کمک فارکس را دارید ابتدا زمان مناسبی را صرف آموزش کنید و سپس کار خود را آغاز کنید. خوشبختانه منابع ایرانی و خارجی متعددی برای اموزش معامله گری در فارکس وجود دارند که هم به صورت رایگان، هم به صورت پولی و هم در قالب کلاس های حضوری، آنلاین، وبینار و پکیج عرضه می شوند و شما می توانید بسته به نیاز خود از انها بهره ببرید.

3. کار کردن و گرفتن پروژه از سایت هایی که به صورت فریلنسر جذب نیرو دارند

روش دیگر آموزش درآمد دلاری فریلنسر شدن است، اما نه در سایت های ایرانی بلکه در سایت های خارجی که برای این کار وجود دارند. در این سایت ها شما می توانید متناسب با استعداد و توانایی هایی که دارید کارهایی پیدا کرده و به انجام انها بپردازید. نکته مهم برای این شیوه آموزش درآمد دلاری این است که قیمتی که برای کاری که قرار است انجام دهید تعیین می کنید می بایست رقابتی و منصفانه باشد و در عین حال هم به گونه ای باشد که ارزش زحمتی که می کشید و زمانی که می گذارید را داشته باشد.

رزومه هم موضوع مهم دیگری است که در این روش از اهمیت بالاتری برخوردار است. ممکن است در ابتدای کار مجبور شوید با هزینه کمتر کار کنید تا بتوانید یک روزمه قوی داشته باشید. سپس در ادامه می تاونید رفته رفته دستمزدتان را فزایش دهید تا به حد مناسب خود برسد. حتی گاها اگر کارتان خیلی خوب باشد برخی کارفرماها شما را به عنوان عضو ثابت شرکت خود انتخاب می کنند و می توانید حقوق های خوبی آن هم به دلار درافت کنید.

4. طراحی جزوه های آموزشی و فروش انها در سایت های خارجی

5. فروش ای بوک در امازون

6. انجام طراحی سایت برای بیزینس های غیر ایرانی

7. طراحی گرافیک در سطح بین المللی

8. عکاسی حرفه ای و فروش مجموعه عکس ها در سایت های خارجی

9. استفاده از افیلیت مارکتینگ آمازون

10. فعالیت در بازار کریپتوکارنسی یا همان ارزهای دیجیتال

11.  مشاهده فیلم های تبلیغاتی و تیزرها به منظور کسب درآمد دلاری

12. انجام پروسه کوتاه سازی لینک ها برای برخی سایت های خاص مانند shorte.st

13. داشتن یک فروشگاه آنلاین به منظور فروش کتاب های دیجیتالی و کالایی با امکان دانلود

14. استفاده از سایت های پاسخگویی به سوالات و کسب درآمد دلاری

15. انجام بازی های انلاین و داشتن درامد در قالب بیت کوین

برچسب‌ها
مطالب مشابه

دیدگاه‌ها

امتیاز به این مقاله
Rate this post

نام *
ایمیل *
دیدگاه *
دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید
  • لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید
  • فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید
  • نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید
  • بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید