فروش در مارکت های خارجی

amzyar

2022/05/11
amazon

فروش در مارکت های خارجی

  • 188 بازدید
Rate this post

مقدمه

در حال حاضر نرخ تورم در کشورمان به شدت بالا بوده و همه قیمت ها به شکل افزایشی هستند. ین موضوع سبب شده است کسب درآمد دلاری از فروش در مارکت های خارجی به شدت مورد توجه قرار گرفته و افراد سعی میکنند با ورود به این بازارها از تورم جا نمانند و دست کم همگام با آن حرکت کنند. روش های مختلفی برای فروش در مارکت های خارجی وجود دارند که اصلی ترین آنها را می توان فعالیت در بازارهای مالی و سرمایه گذاری مانند بازار ارز دیجیتال و فارکس معرفی کرد. در این مطلب قصد داریم در مورد روش های مختلف کسب درآمد دلاری به وسیله فروش در مارکت های خارجی صحبت کرده و شما را با آنها آشنا کنیم. اگر شما هم دغدغه داشتن درآمدی همگام با تورم را دارید پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

 

آشنایی با روش های کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی

داشتن درآمد خوب و مکفی همیشه یکی از بزرگترین دغدغه های بشر بوده است. در کشوری مثل ایران که درصد تورم بالا و متاسفانه به صورت افزایشی است بهترین راهکار را می توان کسب درآمد دلاری آن هم به وسیله فروش در مارکت های خارجی عنوان کرد. چرا که به این صورت حداقل همگام با تورم پیش می رویم و درآمد ما با واحد پولی است که ارزش آن در گذر زمان حفظ می شود نه این که هر چقدر زمان بگذرد ارزش آن کاهش پیدا کند. در ادامه با مهمترین روش های کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی آشنا می شویم که به شرح زیر هستند:

1. فعالیت در بازارهای مالی خارجی مانند ارز دیجیتال و فارکس

2. فروش کتاب های الکترونیکی در آمازون

3. کسب درآمد از معاملات باینری آپشن

4. فروش آموزش های مختلف در مارکت های خارجی

5. بازاریابی وابسته یا افیلیت مارکتینگ

6. فریلنسینگ در بازارهای خارجی

7. ولاگری و فعالیت در یوتیوب

8. طراحی و فروش افزونه و قالب های وردپرسی

9. خرید و فروش ایردراپ

10. طراحی عکس و فروش آنها در سایت های خارجی

در ادامه بیشتر راجع به فروش در مارکت های خارجی و روش های کسب درآمد دلاری صحبت می کنیم، با ما همراه باشید.

 

1. فعالیت در بازارهای مالی خارجی مانند ارز دیجیتال و فارکس

نخستین روش کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی که به معرفی آن می پردازیم فعالیت در بازارهای مالی و سرمایه گذاری در خارج از کشور است. این بازارها تقریبا مشابه بازار بورس در ایران هستند و کاری که فرد می بایست انجام دهد خرید و یا فروش (اصطلاحا بای و سل کردن) جفت ارزها یا ارزهای دیجیتال است. نکته مهمی که در مورد این بازارها وجود دارد این است که به هیچ عنوان نباید بدون اموزش و اطلاعات وارد آنها شوید. در بازار فارکس شما ارزهای را نسبت به هم خرید و فروش می کنید. مثلا پوند انگلستان را به دلار آمریکا، یا یورو را به دلار استرالیا و … می خرید یا می فروشید و از این کار سود کسب می کنید. لازمه این کسب سود شناسایی بهترین جفت ارز در زمان مورد نظر و اقدام به فروش و یا خرید آن است. احتمالا از خودتان می پرسید این کار چگونه ممکن است؟ برای این کار آموزش هایی تحت عنوان تحلیل تکنیکال وجود دارند که شما می بایست به آنها مسلط شده و سپس برای ترید کردن (همان معامله در بازار فارکس یا جفت ارزها) اقدام کنید. در غیر این صورت نه تنها نمی توانید کسب درآمد کنید بلکه سرمایه تان را هم از دست خواهید و متحمل ضرر می شوید.

کسب درآمد دلاری با سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

در این بخش نوبت به روش دیگر کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی میرسد که فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال یا همان بازار کریپتوکارنسی است. در این بازار مالی شما به جای خرید و فروش جفت ارزها روی ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری میکنید. ارزهای دیجیتال پروژه هایی هستند که با هدف های مختلف طراحی شده و به بازار عرضه می شوند و شما می توانید از بای یا سل کردن آنها سود کسب کنید. برخی از این پروژه ها از بنیاد درستی برخوردار نبوده و اگر بررسی های اولیه تان درست نباشند آنگاه ممکن است ضرر کرده و همه پول هایتان را از دست دهید. علاوه بر تحلیل تکنیکال برای بازار کریپتو کارنسی لازم است تا به تحلیل بنیادی و بررسی وایت پیپرها هم مسلط باشید . اینگونه می توانید روی پروژه هایی سرمایه گذاری کنید که ارزش ذاتی خوبی دارند و پروژه های فیک و تقلبی نیستند. از جمله شناخته شده ترین ارزهای دیجیتال می توان به بیت کوین، اتریوم، دوج، شیبا و … اشاره کرد. در بازار ارزهای دیجیتال شما می توانید یا ترید (معامله) کنید و یا از روش هولد کردن (نگهداری یک ارز دیجیتال با بنیاد برای چندین سال به منظور کسب سود) برای گرفتن سود اقدام کنید. یک روش دیگر برای کسب درآمد دلاری از کریپتو کارنسی وجود دارد که در مقایسه با ترید کردن آن ساده تر است و ایردراپ نام دارد. در بخش بعدی مفصلا در مورد ایردراپ ها صحبت می کنیم.

 

2. خرید و فروش ایردراپ

در این بخش از معرفی روش های کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی نوبت به کسب درآمد از طریق ایر دراپ است. این روش بسیار ساده بوده و حتی برای مشغول به فعالیت شدن در آن در همان ابتدا حتی به داشتن حساب بانکی هم احتیاج ندارید. در این روش شما با شرکت هایی که پروژه های ارز دیجیتال ارائه می کنند وارد همکاری می شوید. این همکاری کاملا براساس دستورالعمل ها و شیوه نامه هایی است که این شرکت ها به شما ارائه می کنند. یکی از مزیت های این روش کسب درآمد از فروش در مارکت های خارجی این است که هیچ نیازی به مهارت خاصی ندارد و تنها کاری که کافیست انجام دهید عمل کردن به کارهایی است که شرکت مورد نظر به شما می گوید. اگر بخواهیم خیلی ساده خود ایردراپ را تعریف کنیم میتوانیم اینطور بگوییم که این کار کسب درآمد به کمک نوعی کاملا جدید از تبلیغات و بازاریابی در دنیای اینترنت است که هم تاثیرگذاری بیشتری داشته و هم از نظر هزینه مقرون به صرفه تر است. هنگامی که یک کوین دیجیتالی و یا توکن عرضه می شود بخشی از آن که معمولا تعداد قابل توجهی هم هست به شکلی رایگان به حساب افراد (در واقع والت یا همان کیف پول دیجیتالی) واریز می شود. به این شکل خیلی راحت ارز دیجیتال مورد نظر به تعداد زیادی از افراد معرفی شده و آنها با این رمزارز جدید آشنا می شوند. این موضوع سبب می شود تعدادی از این افراد به این رمز ارز علاقه مند شده به دنبال آن بروند. در نتیجه احتمال خرید این ارز دیجیتال بالا می رود و تولیدکنندگان آن به هدف خود که فروش هرچه بیشتر توکن ها یا کوین است می رسند.

 

3. کسب درآمد از معاملات باینری آپشن

در ادامه معرفی روش های فروش در مارکت های خارجی و کسب درآمد دلاری نوبت به روشی کمتر شناخته شده به نام باینری آپشن می رسد. این روش نوع سرمایه گذاری در بازارهای مالی است که شما تنها دو گزینه برای انتخاب دارید که صفر و یک هستند (اشاره به باینری بودن یعنی سیستم صفر و یک بودن این بازار) از نظر کارایی و عملکرد این بازار مالی کاملا مشابه بورس است و شما می توانید با تسلط بر آن درآمدهای بسیار بالایی کسب کنید. برای درآمدزایی از روش باینری آپشن شما می بایست از خدمات سایت های عرضه کننده آن مانند آلپاری، الیمپ ترید و … استفاده کنید. برای شروع لازم است تا عضو این سایت ها شوید و سپس معاملات خود را آغاز کنید. معاملات در بنای دو حرکت خرید و یا فروش است اما به این صورت که شما می بایست در مورد سهام یک شرکت پیش بینی خود را کرده که آیا این شرکت به سوددهی می رسد یا خیر. در صورتی که این پیشبینی به وقوع بپیوندد آنگاه مبلغی که در پیش بینی تان برای سود تعیین کرده بودید به حسابتان واریز خواهد شد. این بازار مالی هم مانند بازار فارکس، کریپتو و … نیاز به آموزش اصول و تکنیک های مربوطه دارد تا بتوانید در این بازار موفق شده و به کسب درآمدهای بسیار بالا موفق شود.

 

4. فروش آموزش های مختلف در مارکت های خارجی

یکی دیگر از روش های موفق برای کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی را می توان اقدام به فروش آموزش در بازارهای خارجی معرفی کرد. اگر مهارت و یا تخصصی دارید و در عین حال از فن بیان خوب و توانایی انتقال مفاهیم به بهترین شکل ممکن برخوردار هستید توصیه میکنم حتما به این روش به طور جدی فکر کنید. اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید می توانید این آموزش ها را به زبان انگلیسی ارائه کرده و جامعه وسیع تری از مخاطبان را برای خود داشته باشید. شما می بایست آنچه را که می خواهید آموزش دهید در قالب فایل های ویدیویی با کیفیت ضبط کرده و سپس آنها را برای فروش عرضه کنید. برای فروش دوره هایتان سایت های خارجی مختلفی وجود دارند که از جمله معتبرترین آنها می توان به linda و udemy اشاره کرد. آموزش زبان، دیجیتال مارکتینگ و اصول بازاریابی، دوره های موفقیت و خودشناسی از جمله محبوب ترین این فیلدها برای طراحی دوره آموزشی هستند. هرچند هیچ الزامی وجود ندارد که حتما در این زمینه مشغول به فعالیت شوید بلکه خیلی راحت می توانید در هر چیزی که استعداد، دانش، تخصص و مهارت دارید فعالیت کرده و دوره هایی را تولید و برای فروش در مارکت های خارجی عرضه کنید.

 

5. بازاریابی وابسته یا افیلیت مارکتینگ

در ادامه معرفی روش های کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی در این بخش به بررسی بازاریابی وابسته می پردازیم که به نام های افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش هم شناخته می شود. در این شیوه از فروش در مارکت های خارجی شما از پلتفرم و رسانه ای که در اختیار دارید استفاده کرده و محصولات و کالاها و یا خدمات دیگران را می فروشید. سپس از این فروش ها پورسانتی به شما تعلق می گیرد. مهمترین لازمه این کار داشتن یک رسانه –که بهتر است به زبان انگلیسی باشد- است. چرا که لازمه کسب درآمد دلاری داشتن مخاطبانی است که در خارج از کشور هستند. نکته مهم در مورد این رسانه پربازدید و محبوب بودن آن است. مثلا اگر یک سایت دارید و می خواهید به کمک آن به افیلیت مارکتینگ بپردازید باید حتما سایتتان بازدید بالایی داشته و ترافیک ورودی خوبی دریافت کند. برای جذب مخاطب و داشتن بازدیدها و ترافیک بالا هم لازم است تا در ابتدا محتوای سایت تان تخصصی، مفید، کاربردی، سرگرم کننده، آموزشی و … باشد و در ادامه هم اصول سئو برای آن رعایت شده باشد. به این شکل شما می توانید محصولات پلتفرم های بزرگ دنیا مانند آمازون، علی بابا و … را برای فروش در وب سایت خود ارائه کرده و در فروش آنها با تولید کننده یا تامین کننده محصول شریک شوید و پورسانت دریافت کنید.

 

6. فریلنسینگ در بازارهای خارجی

فریلنسری را می توان دیگر روش پربازده برای فروش در مارکت های خارجی و کسب درآمد دلاری معرفی کرد. در این نوع از کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی شما به کمک مهارت یا تخصصی که دارید کسب درآمد میکنید. برای مثال اگر تخصصتان در طراحی سایت است می توانید پروژه های بین المللی و خارجی در این زمینه قبول کرده و مشغول به کار شوید. ترجمه، انجام کارهای گرافیکی، تولید محتوا، آموزش، طراحی اپلیکیشن، وب اپلیکیشن، نرم افزار، پیاده سازی سئو و … همگی مهارت ها و توانایی هایی هستند که به کمک آنها به راحتی می توانید در منزل مشغول به کار شده و درآمدهای دلاری کسب کنید. همانطور که در ایران سایت هایی مانند پونیشا، انجام میدم و … وجود دارند در کشورهای خارجی هم سایت های مطرحی مانند peopleperhour.com و freelancer.com هستند که به کمک انها شما می توانید با کارفرماها در ارتباط بوده و پروژه مد نظر خود را انتخاب کرده  و کار بر روی آن را آغاز کنید. برای شروع لازم است تا وارد این سایت ها شده، در انها ثبت نام کنید و به عضویت آنها درآیید. سپس فیلد کاری تان را مشخص می کنید و منتظر پیدا کردن پروژه ای که مدنظرتان است می مانید.در این میان داشتن رزومه ای قوی و سابقه کاری موفق می تواند کارفرماها و خدمات گیرندگان را راضی کند که از خدمات شما استفاده کرده و شما را برگزینند. نکته ای که برای این روش از فروش در مارکت های خارجی مطرح می شود تسلط بر زبان خارجی است. چون شما باید کاملا متوجه شوید که کارفرما از شما چه می خواهد و سپس برای پیاده سازی آن اقدام کنید.

 

7. ولاگری و فعالیت در یوتیوب

در ادامه معرفی روش های فروش در مارکت های خارجی و کسب درآمد دلاری نوبت به ولاگری می رسد. ولاگری ترکیبی از ویدیو و بلاگری است. این یعنی شخصی که به این کار مشغول است ویدیوهایی تحت عنوان ولاگ تهیه می کند و در آن به بررسی موضوعاتی خاص و یا حتی گاها اتفاقات روزمره می پردازد. به طور کلی محتوای ویدیوی مورد نظر کاملا بسته به زمینه فعالیت فرد است. مثلا اگر شما در حوزه تکنولوژی مشغول به فعالیت هستید می توانید ویدیوهایی در قالب نقد و بررسی، معرفی محصولات جدید، مقایسه محصولات و … تهیه کنید و در رسانه های خود به اشتراک بگذارید. اگر گیمر هستید می توانید ویدیوهای بازی کردن را آپلود کنید، اگر آشپز هستید می توانید ویدیوهای تهیه غذاتان را آماده کرده وارائه کنید و … معمولا بهترین و جذاب ترین رسانه برای ولاگرها یوتیوب است چرا که آنها میتوانند به ازای سابسکرایب های چنل شان (همان دنبال کننده ها) درآمد کسب کنند. البته این موضوع شروطی هم دارد که یکی از مهمترین آنها تعداد این سابسکرایب ها است که باید از تعداد معینی بیشتر باشند. در صورتی که تعداد سابسکرایب هایتان از حد گفته شده بالاتر باشد و ویدیوهایی که منتشر می کنید دارای مخاطب زیادی بوده و لایک و کامنت های بالایی دریافت کند آنگاه به تعداد این لایک ها شما می توانید به راحتی به دلار درآمد کسب کنید. این روش در حال حاضر یکی از محبوب ترین راهکارهای کسب درآمد دلاری و فروش در مارکت های خارجی است که بیشتر به علت اقبال بالای کاربران به یوتیوب است.

 

8. طراحی و فروش افزونه و قالب های وردپرسی

در این بخش از معرفی راهکارهای فروش در مارکت های خارجی نوبت به یک روش کاربردی دیگر می رسد که فروش افزونه ها و قالب های وردپرسی است. این روزها در جهانی زندگی می کنیم که بیشتر از هر زمانی با اینترنت و سایت ها سروکار دارد. لذا طراحی سایت یکی از پولسازترین کارها محسوب می شود. یکی از شاخه های این کار را می توان طراحی و ساخت افزونه ها و قالب ها و سپس فروش آنها عنوان کرد. با توجه به اینکه وردپرس محبوب ترین و پرکاربردترین CMS (سیستم مدیریت محتوا) در حال حاضر است طراحی افزونه ها و قالب های کارآمد برای ان و عرضه آنها به کاربران می تواند درآمدهای خوبی را برای شما به ارمغان بیاورد. از جمله بازارهایی که می توانید طراحی های خود را در آنها عرضه کرده و به فروش برسانید می توانیم به انواتو (envato)، تم فورست (themeforest)، کد کنیون (codecanyon)  اشاره کنیم. نکته بسیار مهم یا شاید بهتر باشد بگوییم مشکل بسیار بزرگ این روش از کسب درآمد دلاری تحریم بودن ایران برای فروش در مارکت های خارجی است. اما افراد می توانند با راهکارهای مختلف این تحریم ها را دور زده و برای فروش طراحی های خود اقدام کنند.

 این افزونه ها و قالب ها می بایست حتما به زبان انگلیسی باشند، همچنین خودتان هم باید به این زبان مسلط باشید تا بتوانید از کارتان پشتیبانی لازم را به عمل آورید. البته در صورتی که کاملا بر زبان انگلیسی مسلط نیستید جای نگرانی ندارد و شما می توانید کارتان را با مترجم های آنلاین پیش ببرید. چون پشتیبانی هایی که برای این سایت ها طراحی شده اند به شکل تیکت هستند. برای همین هم شما زمان لازم برای ترجمه مشکل کاربر و سپس رفع و ارائه راه حل در اختیار خواهید داشت.

 

9. فروش کتاب های الکترونیکی در آمازون

یکی از راهکارهایی که برای فروش در مارکت های خارجی ارائه می شود کسب درآمد از فروش کتاب های الکترونیکی در پلتفرم آمازون است. احتمالا با آمازون به عنوان بزرگترین سایت خرده فروشی و فروشگاه اینترنتی در دنیا آشنایی دارید. یکی از راههای که می توانید به کمک آن به کسب درآمد دلاری بپردازید این است کتاب های الکترونیکی یا ایبوک ها را در این پلتفرم به فروش برسانید. فرقی نمی کند که این کتاب نوشته خودتان باشد یا کتابی باشد که قصد انتشار آن را دارید، در هر صورت به راحتی می توانید کتاب های مورد نظرتان را در قالب ایبوک یا همان نسخه الکترونییکی کتاب در امازون به عنوان یکی از بهترین گزینه ها برای فروش در مارکت های خارجی عرضه کنید و منتظر مشتریانی برای خرید این کتاب های الکترونیکی باشید. نیازی نیست این کتاب ها حتما به زبان انگلیسی باشند، بلکه می توانید به راحتی برای فروش کتاب های زبان فارسی به ایرانیانی که در خارج از کشور زندگی می کنند و به این کتاب ها نیاز دارند اقدام کنید.

 

محتوای پیشنهادی : کسب درآمد دلاری از فروش ایبوک در آمازون

 

10. طراحی عکس و فروش آنها در سایت های خارجی

در آخرین بخش از معرفی راهکارهای فروش در مارکت های خارجی و کسب درآمد دلاری نوبت به طراحی و فروش عکس های طراحی شده می رسد. اگر عکاس هستید یا در طراحی و ادیت و فتوشاپ و … دستی بر آتش دارید این شیوه از فروش در مارکت های خارجی بسیار مناسب شماست. شما می توانید عکس های زیبای خود را در سایت هایی که برای این کار وجود دارند عرضه کنید و به این شکل به کسب درآمد دلاری بپردازید. در این زمینه و برای فروش در مارکت های خارجی نیاز به سایت هایی برای ارائه کارهای خود دارید که تعدادی از معروف ترین و محبوب ترین آنها به شرح زیر هستند:

·       dribbble.com

·       shutterstock.com

·       unsplash.com

عکس ها و نمونه کارهایتان می توانند در هر زمینه باشند ای باشند. از عکاسی های تجاری و صنعتی گرفته تا عکاسی های تبلیغاتی، عکاسی از طبیعت، از مدل های زنده و … همگی فیلدهایی هستند که شما می توانید برای گرفتن عکس و طراحی و ادیت از آنها استفاده کنید. طراحی لوگو، طراحی شعارهای تبلیغاتی، طراحی طرح هایی به منظور چاپ روی تی شرت ها، ماگ ها، لیوان ها، قاب های گوشی و … هم دیگر زمینه های محبوب و پر درخواست برای فروش در مارکت های خارجی هستند.

 

جمع بندی

داشتن درآمدی بالا که به نرخ تورم وابسته نبوده و بتواند اینده فرد را تامین کند همیشه یکی از بزرگترین دغدغه های افراد است. خصوصا در کشور ما که به دلیل تحریم ها و سایر مسائل شاهد افت روز به روز ارزش واحد پول ملی هستیم این موضوع از اهمیت بالاتری برخوردار است. یکی از راه حل های این کار کسب درامد دلاری به وسیله فروش در مارکت های خارجی است. در این مطلب 10 راهکار بی نظیر برای کسب درآمد دلاری را بیان کرده ایم که به کمک انها شما می توانید نه به ریال بلکه هب دلار درآمد داشته باشید و به این شکل از تورم عقب نمانید.

شما می توانید بسته به توانایی ها، مهارت ها و تخصصی که دارید یکی از موارد دهگانه بالا را برای کسب درآمد اینترنتی و فروش در مارکت های خارجی انتخاب کرده و مشغول به کار شده و از درآمدهای بالای دلاری تان لذت ببرید.

 

محتوای پیشنهادی : کسب درآمد اینترنتی با 10 میلیون تومن

برچسب‌ها
مطالب مشابه

دیدگاه‌ها

امتیاز به این مقاله
Rate this post

نام *
ایمیل *
دیدگاه *
دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید
  • لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید
  • فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید
  • نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید
  • بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید