استارت کسب درآمد از اینترنت

amzyar

2022/05/19
amazon

استارت کسب درآمد از اینترنت

  • 188 بازدید
Rate this post

مقدمه

داشتن یک کسب و کار خوب در حال حاضر برای هر فردی از زن و مرد و پیر و جوان یک ضرورت به حساب می آید. آن هم با توجه به شرایط تورمی فعلی که کشورمان در آن قرار دارد و روز به روز قیمت ها و مخارج و هزینه ها بالا رفته اما درآمدها افزایشی ندارند. یکی از بهترین کارهایی که می توانید در این زمینه انجام دهید زدن استارت کسب درآمد از اینترنت است. چرا که این کار هم به عنوان شغل دوم قابل انجام است، هم به صورت دورکاری و از خانه می توان به ان پرداخت و هم بسیاری مزیت های دیگر برای آن مطرح می شود. اما برای استارت کسب درآمد از اینترنت چه ایده هایی وجود دارند و چطور می توانیم از این فضا درآمدزایی داشته باشیم؟ در ادامه این مطلب در رابطه با استارت کسب درآمد از اینترنت با ما همراه باشید تا مفصلا به این موضوع پرداخته و ایده هایی جالب که حتی برخی از آنها نیاز به سرمایه اولیه هم ندارند را بیان کنیم.

 

استارت کسب درآمد از اینترنت و شروع به کار در این فضا

اگر در جستجوی کار و کسب درآمد هستید می توانید به روش های درآمدزایی از اینترنت جدی فکر کنید. استارت کسب درآمد از اینترنت با پیدا کردن ایده ای که مناسب شما و متناسب با توانایی ها و سرمایه تان است زده میشود و شما میتوانید مهمترین گام برای درآمدزایی را بردارید. هنگام فکر کردن به این که کسب و کارتان را چگونه آغاز کنید دقت به برخی نکات بسیار مهم است. برای مثال وقتی شغل فروش اینترنتی محصولات را انتخاب می کنید باید بدانید که بازار کار چگونه است؟ آیا اشباع شده است؟ یا نه هنوز جایی برای پیشرفت وجود دارد. سپس باید به کارهای خلاقانه ای که در این زمینه می توانید انجام دهید فکر کنید. این که چطور منصر بفرد باشید و خدماتی ارائه کنید که نظیر انها یا وجود نداشته باشد و یا کمتر وجود داشته باشد. چرا که هرچقدر دست در کاری کمتر بوده و کاری که انتخاب می کنید جدیدتر باشد و خدمات آن خاص تر ارائه شوند احتمال موفقیت بالاتر می رود. در ادام باید به پیش نیازهای راه اندازی این کار به خوبی فکر کنید و آنها را رفته رفته فراهم کنید. مثلا در همان مثال فروش اینترنتی می دانید که داشتن سایت فروشگاهی، یک پیج اینستاگرام برای خرید، گروه واتساپی یا تلگرامی و … همگی ز مهمترین موارد هستند. شما می توانید کم کم کار خود را در این موارد آغا کنید. مثلا به دنبال یک تیم خوب برای طراحی سایتتان بگردید، یا پیج اینستاگرام خود را در زمینه کاری که قصد انجام آن را دارید استارت بزنید تا بتوانید در ادامه فروش محصولاتتان را هم آغاز کنید. به این شکل استارت کسب درآمد از اینترنت زده می شود و شما می توانید کار خود را آغاز کنید.

 

معرفی ایده های کسب درآمد از اینترنت

برای این که استارت کسب درآمد از اینترنت را بزنید نیاز به ایده هایی دارید که روی آنها فکر کرده و بهترین آنها را برای خود انتخاب کنید. نکته ای که در این میان اهمیت دارد این است که این بهترین ایده برای هر شخصی بسته به توانایی ها، مهارت ها، علایق، خواسته ها و حتی سرمایه وی متفاوت است و کاری که برای شما بهترین ایده به حساب می آید شاید برای شخص دیگری اصلا در حتی 5 اولویت اولش هم قرار نگیرد. برای همین هم در این قسمت ما تصمیمی گرفتیم تعدادی ایده های کسب درامد از اینترنت را بیان کنیم تا هر شخصی بسته به نظر خود و خواسته ها و توانایی هایش بهترین این ایده ها را برای کسب درآمد از اینترنت انتخاب کرده و کار خود را آغاز کند. برخی از این ایده ها به شرح زیر هستند:

1. استفاده از شبکه های اجتماعی به منظور کسب درآمد: این روزها استفاده از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و … به منظور کسب درآمد بسیار ترند شده است. شما می توانید بلاگر یا اینفلوئنسر شوید، پیج های پربازدید داشته و با تبلیغات کسب درآمد کنید، محصولاتتان را بفروشید و حتی از فروش خدمات موجود در زمینه سوشال مدیا مانند فروش ویو، فالوور، ممبر و … درآمدزایی کنید.

2. وبلاگ نویسی و داشتن سایت های شخصی: با داشتن سایت شخصی و وبلاگ نویسی شما می توانید یک سایت با ترافیک بالا داشته باشید. حال می توانید از این سایت برای تبلیغات و معرفی محصولات استفاده کرده و به این شکل برای خود درآمدزایی کنید.

 

محتوای پیشنهادی : ایده کسب و کار آنلاین برای دانشجویان

 

سایر ایده های کسب درآمد از اینترنت

3. دیجیتال مارکتینگ : در دنیای اینترنتی امروز ارائه خدمات در همین حوزه به شدت مفید و کاربردی هستند. اگر به اصول دیجیتال مارکتینگ آشنا هستید هم می توانید آن را آموزش دهید و هم به عنوان کارشناس دیجیتال مارکتینگ مشغول به فعالیت و ارائه مشاوره شوید.

4. فعالیت در بازارهای مالی داخلی و خارجی: بازار بورس، فارکس (جفت ارزها)، کریپتوکارنسی (رمز ارزها) و … از جمله بازارهای مالی هستند که می توانید به کسب درآمد از آنها بپردازید. فقط دقت کنید که حضور در این بازارها بدون آموزش دیدن مساویست با از دست رفتن تمام سرمایه تان. پس اول آموزش ببینید و سپس وارد این حوزه پولساز شوید.

5. فعالیت به عنوان یوتیوبر: یکی از ایده های استارت کسب درآمد از اینترنت را می توان یوتیوبر شدن و کسب درامد دلاری از آن عنوان کرد. شما می توانید از مهارت هایتان از جمله آموزش هنرهای مختلف، نقد و بررسی محصولات، آموزش کارهای فنی، بازی های کامپیوتری، تولید ویدیوهای طنز و … بهره گرفته و در یوتیوب مشغول به فعالیت شوید. به این شکل می توانید از این فضا درآمد آن هم درآمد دلاری کسب کنید.

6. بازاریابی وابسته یا افیلیت مارکتینگ: اگر سرمایه اولیه برای راه اندازی یک کسب و کار را ندارید و در عین حال هنر متقاعد کردن دیگران را در اختیار دارید می توانید از بازاریابی وابسته استفاده کنید. یعنی محصولات دیگران را بفروشید و از آنها پورسانت بگیرید.

7. راه اندازی فروشگاه اینترنتی: داشتن یک سایت فروشگاهی و فروش محصولات مختلف از خوراکی و پوشاک گرفته تا تجهیزات الکترونیکی و حتی فایل های دانلودی می توانید یک ایده عالی برای استارت کسب درآمد از اینترنت به شمار بیاید. تنها کافیست یک سایت فروشگاهی راه اندازی کرده و محصولاتتان را در آن بارگذاری کنید.

 

ایده های جذاب کسب درآمد از اینترنت

8. طراحی سایت و پیاده سازی سئو: این روزها داشتن یک سایت و سئو کردن آن برای هر کسب و کاری یک ضرورت به شمار می آید. شما می تواند از این فرصت استفاده کرده و در این زمینه مشغول به فعالیت شوید. اگر کارتان خوب باشد درآمدهای بسیار بالایی در انتظارتان خواهد بود.

9. انجام کارهای گرافیکی مانند ادیت عکس، فیلم، ساخت موشن گرافیک و … : اگر به نرم افزارهای گرافیکی مسلط هستید می توانید به عنوان ادیتور و تدوینگر مشغول به کار شوید. با توجه به گستردگی شبکه های اجتماعی معمولا بسیاری از پیج ها و بلاگرها و … به ادیتور و تدوینگر برای ویرایش ویدیوها و عکس های پیجشان نیاز دارند. پس فرصت را از دست ندهید!

10. ساخت تیزر، آگهی های تبلیغاتی، فیلم های کوتاه و …: اگر در عکاسی و فیلمبرداری دستی بر آتش دارید می توانید بلافاصله کار خود را آغاز کنید. طراحی و تولید فیلم های تبلیغاتی، آگهی ها، تیزرها، فیلم های کوتاه و … همگی ایده های جذاب و پولساز در این زمینه هستند.

11. فعالیت به عنوان ادمین در شبکه های اجتماعی: بسیاری از پیج های شلوغ و پرترافیک به دستیاری برای اداره پیج نیاز دارند. لذا ادمین شدن می تواند یک ایده فوق العاده برای استارت کسب درآمد از اینترنت باشد. هر چقدر توانایی هایتان بیشتر باشد قطعا درآمد هایتان هم بیشتر خواهد بود. پس روی مهارت های مورد نیاز مانند طراحی و تدوین، ادیت و تولید محتوا، دیجیتال مارکتینگ و آنالیز پیج ها و … کار کنید و همزمان دوره های ادمینی را هم بگذرانید تا بتوانید درآمدهای بالایی کسب کنید.

12. آموزش آنلاین در هر زمینه ای که فکرش را کنید: ارائه آموزش های مجازی در هر زمینه ای از درسی گرفته تا کارهای هنری، فنی، آشپزی و … همیشه ایده های جذابی برای استارت کسب درآمد از اینترنت هستند.

 

آیا ایده های دیگری برای استارت کسب درآمد از اینترنت می شناسید؟

در پاسخ به این سوال می توانیم ایده های استارت کسب درآمد از اینترنت که در ادامه می بینید را به شما معرفی کنیم:

13. مشغول شدن به عنوان فریلنسر

14. ارائه خدمات مشاوره آنلاین در زمینه های متنوع از درسی گرفته تا زناشویی، کسب و کار، روانشناسی و …

15. استفاده از آمازون برای کسب درآمد مانند فروش کتاب های الکترونیکی، تفیلین مارکتینگ، فروش محصولات و …

16. تهیه و فروش کتاب های الکترونیکی

17. ساخت پادکست در زمینه های مختلف اعم از انگیزشی، آموزشی، روانشناسی و …

18. انجام کارهای ترجمه

19. طراحی اپلیکیشن

20. تولید محتوای متنی، تصویری، ویدیویی، صوتی و …

این 20 ایده تنها بخش کوچکی از ایده هایی است که می توانید از آنها برای استارت کسب درآمد از اینترنت خود استفاده کنید. قطعا با فکر کردن می توانید ایده هایی جذاب تر و فوق العاده پیدا کرده  و آنها را پیاده سازی کنید.

 

محتوای پیشنهادی: راه های کسب درآمد دلاری از آمازون

برچسب‌ها
مطالب مشابه

دیدگاه‌ها

امتیاز به این مقاله
Rate this post

نام *
ایمیل *
دیدگاه *
دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید
  • لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید
  • فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید
  • نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید
  • بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید